La història de the nut club

Tot el que necessites saber sobre el club de les millors nut butters

som productors

Això ens diferencia de la resta

Qualitat

Fem servir la millor matèria prima

DEL NOSTRE CAMP A CASA TEVA

Tenim les nostres pròpies plantacions d’avellaners i ametllers

darrere dels nostres productes

Tots els nostres productes són de producció pròpia. Nosaltres mateixos seleccionem, torrem, triturem i envasem els millors fruits secs de proximitat. Només amb el control total de tot el procés podem garantir un sabor, textura i torrat per aconseguir el producte que ens torna bojxs.

The nut club
The nut club
The nut club
The nut club
The nut club
The nut club

Com son les nostres nut butters?

Fem servir fruits secs de proximitat per obtenir una qualitat superior. Les ametlles i avellanes utilitzades per a la fabricació dels nostres productes són nacionals. Alguns fins i tot provenen de cultius propis!

L’anacard i el pistatxo no és un producte que es produeixi de forma nativa a Espanya, per la qual cosa són els únics fruits secs que importem, encara que també el processem directament a les nostres instal·lacions.

la història darrere de la marca

La idea de crear The Nut Club neix de la Laia i el Jordi. Dos empresaris que ens vam conèixer fa més de 5 anys per formar la nostra pròpia empresa de processament de fruita seca com a base d’altres aliments. Comencem a veure les enormes possibilitats que ofereixen les nut butters i a integrar-les a la nostra dieta.

Teníem entre mans un superproducte! Vegà, natural, aportació de pura proteïna, sense sucres afegits i un sabor espectacular. Massa bo per no compartir-ho!

Després d’analitzar el mercat veiem que el nostre control del procés ens permet crear un producte de més qualitat, controlant la textura durant el torrat i triturat per fer unes nut butters just com ens agraden.

Així vam fundar The Nut Club, de manera independent i amb una gran missió: que tothom s’uneixi al club de les Nut Butters.

Equipo The Nut Club

Uneix-te al club

Sobre The Nut Club

Les cremes de cacauet americanes fa anys que són al mercat, i aquí, tenint fruits secs de tanta qualitat, seguíem menjant cremes amb sucres i altres ingredients gens saludables.

The Nut Club neix amb la missió de compartir les nostres nut butters amb el món i convertir-les en un producte de consum habitual a totes les dietes.

Les raons?

Sabor, versatilitat, un valor nutritiu d’autèntic superaliment i un genial substitut d’altres cremes amb ingredients poc saludables.

Encara no les has provat?

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿Tienes dudas? 🤔 ¡Te ayudamos! 😃
Horario de atención: de lunes a viernes de 9 a 13 y de 15 a 17:30