Avui us portem una recepta saludable, estètica i, sobretot, deliciosa, amb la nostra crema cruixent d’avellana. Un bowl de fruites amb crema cruixent 😉
Vam voler crear el nostre propi bowl saludable de fruita amb crema cruixent d’avellana que no us podeu perdre. Aquesta recepta és molt fàcil i ràpida de fer i, sobretot, és perfecta per a aquelles persones que no gaudeixen molt menjant fruita sola, així que us portem una opció ideal per menjar fruita de manera diferent i única.
La recepta no necessita temps de repòs, malgrat això, si voleu aconseguir la típica textura dels bowls, us recomanem congelar una de les tres fruites que hi afegirem, en aquest cas, nosaltres optem per congelar ¼ del plàtan que fem servir. Aquesta fruita congelada farà que el bowl tingui una textura semblant al gelat. Si, per contra, no us molesta que aquest tingui una textura menys espessa, no heu de congelar res. És una recepta que pots fer al teu gust, canviant les fruites, afegint i traient alguns ingredients. Tot i així, us deixem la nostra recepta de bowl amb fruites.
Ingredients pel nostre bowl de fruites:
🍌 1/2 plàtan
🥭 1/2 mango
🥝 20 grms. de papaia deshidratada
🍶 4 cdas. de iogurt o llet animal/vegetal per deixar anar la barreja
🍯 20 grms. de la nostra crema cruixent d’avellana
🌰 10 grms. de nous
*Atenció ❗️Si no us agrada alguna de les fruites que us recomanem, podeu canviar-la per una altra com maduixes, nabius o poma. No hi ha límits als bowls!
Passos a seguir
1. Tallem la meitat del plàtan a trossos petits i congelem una de les meitats. La idea de tallar el plàtan abans de congelar-lo es basa que així no es congela en bloc i, posteriorment, serà més fàcil de liquar.
2. Quan el plàtan ja està congelat, tallem el mango i hi afegim la meitat a la liquadora, juntament amb les 4 cullerades de iogurt, els 15 grams de papaia deshidratada i el plàtan que hem congelat.
3. Liqüem els ingredients pocs segons, fins que vegem que té una textura suau i consistent.
4. Posteriorment, posem el smoothie en un bol i afegim les meitats dels ingredients que no hem liquat per decorar el smoothie. En aquest cas serà ¼ de plàtan, ¼ de mango i 10 grams de papaia deshidratada.
5. Posem els ingredients de forma estètica i afegim damunt del smoothie 20 grams de la nostra crema cruixent d’avellana per donar-li un sabor més intens i interessant. Finalment, hi afegim 10 grams de nous per donar-li una textura més dura al bowl. I a gaudir del vostre bowl de fruita amb crema cruixent d’avellana!

*Si no us agrada el sabor a avellana pots reemplaçar-la per la crema d’ametlla cruixent o mirar a la nostra botiga de crema de fruits secs.
T’ha agradat la recepta? Si recrees aquesta recepta i la puges a les teves xarxes socials, no dubtis a etiquetar-nos @_thenutclub_ perquè ho puguem compartir amb la nostra comunitat.
Amb The Nut Club gaudeix sense culpa, productes 100% saludables, sense sucres, ni làctics, ni olis de palma, només fruits secs de proximitat.

Recent Comments