Condiciones generales de compra

Les comandes que es realitzin a la nostra web www.thenutclub.es, es regeixen per les condicions següents: En finalitzar la comanda i fer el pagament accepta les condicions que li detallem a continuació.

PREUS

Els preus dels productes presentats a la nostra web són vàlids excepte error tipogràfic.
Tots els preus exposats a la nostra botiga online www.thenutclub.es tenen inclòs l’impost sobre el valor afegit vigent del 10%.
La disponibilitat dels productes de la nostra web és vàlida tret de fi d’existències.
En el supòsit, en què per algun motiu, el sistema us deixés processar una comanda d’algun article del qual no tinguem existències o perquè, per error, se li hagi cobrat una quantitat incorrecta, ens posarem en contacte amb el client per solucionar el problema oferint-li les possibilitats següents:
Abonar la diferència de l’import erroni en cas que la comanda sigui incorrecta.
Si no hi ha existències d’algun article, podem esperar que estiguin disponibles tots els articles o enviar la comanda amb els articles dels quals tenim existències, abonant la diferència a favor del client.

DESPESES D’ENVIAMENT

Les comandes seran lliurades al domicili que s’indiqui a la compra. Les comandes per a les Illes Balears poden tenir un sobrecost a l’enviament.

Seran gratuïts quan la comanda superi els 20€ de compra.
En el cas que la vostra comanda no superi aquests imports esmentats, la nostra pàgina web us calcularà l’import que haureu de pagar de ports i us l’afegirà a la factura, d’aquesta manera en realitzar la comanda ja sabrà el total a abonar.
Aquest import inclou un 21% d’IVA.
Si voleu algun horari determinat per al lliurament, feu-ho constar a l’hora de realitzar la comanda i adjunteu-nos el vostre número de telèfon.

FORMES DE PAGAMENT

Per a la vostra comoditat hem disposat de diverses formes de pagament:
.- Amb Targeta de crèdit mitjançant la plataforma de pagament de TPV de (BANC SABADELL) .VISA,MASTERCARD,…
.- Mitjançant Bizum .
TARGETES DE CRÈDIT
Un cop feta la vostra compra, si seleccioneu l’opció de pagament amb targeta, accedireu directament a la intranet del vostre Banc o Caixa, el qual com vostè ja coneixeu és un accés totalment segur i fiable per a vosaltres i garantit totalment per la vostra entitat. En tot moment les vostres dades són confidencials i intransferibles per a nosaltres.
És important que les dades sol·licitades coincideixin amb les de la targeta, qualsevol error tipogràfic, sobrepassar el límit de crèdit o la caducitat de la targeta, donarà com a resultat el rebuig de l’operació de compra que vostè hagi realitzat.
Podeu consultar amb el vostre Banc o Caixa sobre qualsevol dubte sobre la privadesa de la vostra targeta com a mitjà de pagament.

BIZUM

Pagaràs d’una forma ràpida i segura des del teu compte de Bizum
FACTURES A NOM D’EMPRESA:
En omplir el vostre carret de compra, heu d’indicar si la compra és a nivell particular, o d’empresa, i en el cas que la compra sigui per a la vostra empresa, se us demanaran les dades fiscals de la mateixa.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS:

Si per qualsevol motiu, el client no queda plenament satisfet amb la compra de l’article, o bé senzillament canvia d’opinió en rebre la comanda, podrà exercitar el dret de desistiment en un termini màxim de 7 dies hàbils des de la data de recepció de la mercaderia inclusivament. Us reemborsarem l’import de la vostra compra a la mateixa targeta amb què es va fer la comanda en el cas de pagament amb targeta, excloent-ne les despeses i comissions derivades de la devolució del producte, tot un cop haguem rebut l’article en el seu envàs original i es comprovi la conformitat i el bon estat del mateix. Per solucionar aquesta possible incidència, poseu-vos en contacte amb el nostre correu d’atenció al client hola@thenutclub.es.
THE NUT CLUB no acceptarà productes deteriorats per mal ús, en aquells casos que no sigui demostrable que ha estat un defecte d’elaboració.
En cas que el producte sigui demostrable el seu defecte d’elaboració, THE NUT CLUB respondrà al 100% dels costos de devolució i procedirà a la reposició del producte o al reemborsament íntegre de la compra sense cap cost per al comprador/usuari. El Comprador tindrà l’obligació d’informar THENUT CLUB en un termini de 7 dies des de la data de recepció de la mercaderia; posant en coneixement a THE NUT CLUB del dit defecte mitjançant mail a hola@thenutclub.es . La persona que atengui la reclamació sol·licitarà la factura de compra que s’enviarà únicament per mail a hola@thenutclub.es 

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿Tienes dudas? 🤔 ¡Te ayudamos! 😃
Horario de atención: de lunes a viernes de 9 a 13 y de 15 a 17:30