FAQ

RESOLEM TOTES ELS TEUS DUBTES

Què és una Nut Butter?

Es tracta d’una expressió anglesa (es pronuncia “nat bater”) el significat de la qual és mantega de fruits secs. Això no obstant, no es tracta de mantega (aquesta s’obté del greix de la llet) sinó d’una crema pura de fruits secs que s’obté en moldre’ls.

I això com es menja?

Com tu vulguis. Aquí us deixem algunes idees: per untar la teva torrada o entrepà, com ara topping del teu porridge (farinetes de civada), per saboritzar el teu iogurt, per amanir la teva amanida, com a ingredient de la teva recepta de rebosteria casolana o a cullerades! Pots veure les nostres millors receptes amb cremes de fruits secs al nostre bloc.

Les nut butters de The Nut Club són un producte de més qualitat que altres?

A The Nut Club, seleccionem les millors varietats específiques per a cadascun del nostre producte. Verifiquem, des del seu origen, els millors fruits quant a frescor, qualitat i aroma, per elaborar les millors Nut Butters.
Treballem amb avellana i ametlla sempre d’origen nacional, de proximitat. Cultivades amb unes pràctiques sostenibles i tractant directament amb agricultors locals.

Quina diferència hi ha entre una nut butter d'avellana i una crema d'avellana?

Les nostres Nut Butters estan fetes d´un únic ingredient, avellana. Les cremes d’avellanes que podem trobar al mercat a més de sucre porten cacau, altres greixos vegetals i altres microingredients.

És apte per a vegans?

És clar! Les nut butters de The Nut Club són productes 100% vegetals, fins i tot els nostres toppings i la nostra crema d’avellana amb cacau.

Els productes de The Nut Club contenen gluten?

Tots els nostres productes no contenen gluten ni porten traces de gluten, són aptes per a celíacs.
També estan lliures de qualsevol altre al · lergen diferent del propi fruit de closca.

Per què The Nut Club no ofereix Butter de cacauet?

Totes les Butters de The Nut Club estan fetes amb fruits de closca. El cacauet és una lleguminosa. A més és un potent al·lergen. Les nostres instal·lacions estan lliures de qualsevol altre al·lergen per garantir la seguretat alimentària dels nostres consumidors.
Per aquest motiu, totes les Nut Butters de The Nut Club no contenen traces de cacauet.
I a sobre estan molt més bones! Prova-les!

Porten oli de palma?

Les Nut Butters de The Nut Club estan fetes únicament amb 1 ingredient, el fruit sec. No porten cap oli ni greix afegit.

Les Nut Butters de The Nut Club poden contenir lactosa?

Les nostres Nut Butters estan lliures de lactosa i d’altres al·lèrgens com el gluten, la soja, el sèsam o els cacauets.

Quin és l'origen dels fruits de closca que utilitza The Nut Club?

Tant l’avellana com l’ametlla són espanyoles, creiem que els productes de la nostra terra poden donar una qualitat superior a altres fruits d’importació. Sent així, garantim la seva frescor i podem tenir un control més gran de tota la cadena alimentària.
En el cas de l’anacard, no es cultiva a Espanya i el pistatxo encara es troba en petites quantitats, tot i que es valorarà properament la seva producció. De totes maneres, aquest es processa íntegrament a les nostres instal·lacions.

Són les nut butters de The Nut Club Kosher i Halal?

La fabricació de les nostres Nut Butters està certificada tant Kosher com Halal.

Qui fabrica les nut butters de The Nut Club?

A diferència de la majoria d’empreses que comercialitzen Nut Butters, nosaltres elaborem i envasem íntegrament tots els nostres productes a les nostres instal·lacions, certificades al màxim nivell en seguretat i qualitat alimentària.

Qui són The Nut Club?

The Nut Club és la marca registrada de Sabana Foods, S.L. Som una petita empresa nacional, privada i independent, que no forma part de cap grup multinacional.
Naixem amb la voluntat de voler introduir i promoure el consum de fruits secs en noves formes de consum, ja habituals en altres països.

Quina és la nostra missió?

Vetllar per una alimentació sana i saludable, sobre la base de productes 100% naturals, fomentant la dieta mediterrània on els fruits secs tenen un paper protagonista.

La separació de l'oli és natural i encara és segur consumir la Nut Butter?

La separació de l’oli és totalment natural. Tots els fruits secs tenen oli propi, el procés que fem servir minimitza la separació d’oli, encara que certes condicions ambientals o el transport fins a casa teva pot causar la separació de l’oli.
Les cremes o Nut Butters en què no se separa l’oli és perquè usen greixos hidrogenats o altres ingredients, per evitar la separació. Tots els olis hidrogenats contenen greixos trans, no saludables.
Les Nut Butters de The Nut Club no tenen greixos trans. Gaudeix-ne!

Quina és la vida útil de les Nut Butters?

Tots els productes porten la data de consum preferent impresa a l’envàs. Un cop oberts, recomanem el consum en un termini de 6 setmanes, per garantir-ne la màxima frescor. Aconsellem conservar en un lloc fresc, sec i allunyat de la llum.

Les Nut Butters han de mantenir-se al frigorífic?

Segons els teus gustos i preferències!
Tècnicament no necessiten ser refrigerades. Una de les raons per les quals es recomana refrigerar és per minimitzar la separació de l’oli. També hem vist que un cop obert pot allargar-ne la frescor si es manté refrigerat. Si les refrigeres donaràs una textura més espessa i et permetrà noves aplicacions.

Tens cap dubte més?

Estem a la teva disposició per resoldre-les!

Abrir chat
1
¿Necesitas ayuda?
¿Tienes dudas? 🤔 ¡Te ayudamos! 😃
Horario de atención: de lunes a viernes de 9 a 13 y de 15 a 17:30