A The Nut Club ens agrada compartir el que és bo i que millor que compartir aquestes delicioses receptes creades per veritables amants del menjar saludable com Jenny Rodriguez, autora de @Soyvegana_Jenny i el seu reconegut bloc de menjar vegà: www.recetasveganas.net
Aquesta vegada prepararem unes delicioses barretes de xocolata farcides de crema d’anacards, si així mateix com estàs llegint, com preparar el teu propi kinder bo a casa.
Ingredients
Per aquesta deliciosa recepta que pot semblar molt complicada, hem fet servir la xocolata negra com a base, seguint el pas a pas veuràs com serà de fàcil i ràpid, sense necessitat que siguis un expert en la cuina, escull un motlle i mans a l’obra.
🍫 1 barra de xocolata negra per fondre
🍯 1/2 de bol de crema d’anacard
🍯 3 cdas soperes de crema d’avellanes cruixent
🥛 1/4 de tassa de llet de soja (aproximadament)
🥄 4 cdes soperes de vainilla líquida
🥄 Xarop d’àgave
🍦 “Obleas” per a gelat
Oli d’oliva
🥡 Un motlle per a barretes
*Assegureu-vos de llegir tots els consells que ens dóna a la seva web.

PAssos a seguir
- Començarem fonent la xocolata. Per això, trenquem la barra de xocolata negra per fondre a trossets i ho fiquem dins d’una tassa. Posem a bullir aigua en una olla i col·loquem la tassa a dins. Ho mantenim a foc mitjà, ebullició suau, perquè la xocolata es vagi fonent al bany maria.
- Mentrestant, greixarem el motlle amb oli d’oliva. Mulleu un drap net o un paper de cuina en oli d’oliva i greixeu tota la base i laterals del nostre motlle. És important que no quedi excés (no es vegi pòsit d’oli), però sí que tot l’interior estigui brillant i greixós. Això ens facilitarà desemmotllar les barretes més tard.
- Ara, amb la xocolata ja fosa, abocarem a poc a poc sobre la base del motlle. La xocolata sobrant, deixa-la de nou dins de l’olla, al bany maria, en una ebullició molt suau.
- Agafem el motlle amb les mans i el movem lentament cap avall, cap als laterals. Per escampar de manera uniforme tota la xocolata per la base, arribant fins als laterals del motlle. Creant una base en forma d’U amb diversos mm de gruix (que la capa no sigui massa fina o després se’t trencarà en desemmotllar). Tampoc et passis amb el gruix, necessitem deixar espai per a la crema, la galeta i la darrera capa de xocolata.
- Ara, ho fiquem a la nevera i prepararem la crema.
PREPARACIÓ DE LA CREMA
1. En un bol barregem 1/4 de bol de crema d’anacard, 3 cdes soperes de crema d’avellanes cruixent (important que tingui trossets), 4 cdes soperes de vainilla líquida i 2 cdes soperes de xarop. Pots afegir-ne més si ho vols més dolç.
2. Barregem bé i afegim a poc a poc 1/4 de tassa de llet de soja. Afegiu-la lentament fins aconseguir la textura que veuràs a la foto de baix. Cremosa, però no gaire líquida. Que tingui prou cos per caure lentament de la cullera.
3. Passats 10 o 15 minuts, la xocolata ja haurà solidificat al motlle. Si veus que encara no està del tot dur, deixa-ho reposar més temps.
Ara, farcim amb crema les barretes. És important que omplis bé però:
1. Col·loca la crema preferentment al centre, una boleta generosa de crema.
❗️ No t’excedeixis en quantitat de crema, recorda que hem de deixar espai per a la galeta i més xocolata.
2. Deixa espai als laterals perquè la xocolata que posis com a capa final, pugui baixar fins al fons del motlle i solidificar juntament amb la xocolata de la base. És a dir, que la xocolata “escorri” per les parets del motlle.
3. Posada la crema: toca ficar les hòsties. Tallarem les hòsties en rectangles adaptats al gruix del nostre motlle, però amb 2 o 3 mm de marge per cada costat. Recorda: és important que deixis espai perquè la xocolata que posarem a continuació pugui relliscar pels costats. Si no, se’t trencarà en desemmotllar.
4. Adaptem les hòsties al motlle i ara, sí, posem la darrera capa de xocolata. Assegureu-vos de ficar bé la xocolata pels buits laterals que hi ha entre l’hòstia de xocolata i els laterals del motlle i que arribi fins al fons, “connectant” amb la xocolata que vam posar al principi.
5. Ara, ho fiquem al congelador uns 15 o 20 minuts, fins que la xocolata solidifiqui definitivament.
Passat aquest temps, retirem els motlles del congelador. Si és un motlle com el meu, de plàstic rígid, només necessitaràs “retorçar-lo” una mica (com quan desemmotlles gels dels motlles de la gelatera) perquè les barretes saltin.
Has fet aquesta recepta? Si us plau deixa un comentari a sota, comparteix-la, o etiqueta’ns perquè el puguem veure @_ thenutclub _ @Soyvegana_Jenny

Amb The Nut Club gaudeix sense culpa, productes 100% saludables, sense sucres, ni làctics, ni olis de palma, només fruits secs de proximitat.

Recent Comments