A The Nut Club ens agrada compartir el que 茅s bo i que millor que compartir aquestes delicioses receptes creades per veritables amants del menjar saludable com Jenny Rodriguez, autora de @Soyvegana_Jenny i el seu reconegut bloc de menjar veg脿: www.recetasveganas.net

Aquesta vegada prepararem unes delicioses barretes de xocolata farcides de crema d’anacards, si aix铆 mateix com est脿s llegint, com preparar el teu propi kinder bo a casa.

Ingredients

Per aquesta deliciosa recepta que pot semblar molt complicada, hem fet servir la xocolata negra com a base, seguint el pas a pas veur脿s com ser脿 de f脿cil i r脿pid, sense necessitat que siguis un expert en la cuina, escull un motlle i mans a l’obra.

馃崼 1 barra de xocolata negra per fondre

馃嵂 1/2 de bol de crema d’anacard

馃嵂 3 cdas soperes de crema d’avellanes cruixent

馃 1/4 de tassa de llet de soja (aproximadament)

馃 4 cdes soperes de vainilla l铆quida

馃 Xarop d’脿gave

馃崷 “Obleas” per a gelat

Oli d’oliva

馃ァ Un motlle per a barretes

*Assegureu-vos de llegir tots els consells que ens d贸na a la seva web.

Barritas de chocolate rellenas de crema de anacardos pura | The Nut Club

PAssos a seguir

  1. Comen莽arem fonent la xocolata. Per aix貌, trenquem la barra de xocolata negra per fondre a trossets i ho fiquem dins d’una tassa. Posem a bullir aigua en una olla i col路loquem la tassa a dins. Ho mantenim a foc mitj脿, ebullici贸 suau, perqu猫 la xocolata es vagi fonent al bany maria.
  2. Mentrestant, greixarem el motlle amb oli d’oliva. Mulleu un drap net o un paper de cuina en oli d’oliva i greixeu tota la base i laterals del nostre motlle. 脡s important que no quedi exc茅s (no es vegi p貌sit d’oli), per貌 s铆 que tot l’interior estigui brillant i greix贸s. Aix貌 ens facilitar脿 desemmotllar les barretes m茅s tard.
  3. Ara, amb la xocolata ja fosa, abocarem a poc a poc sobre la base del motlle. La xocolata sobrant, deixa-la de nou dins de l’olla, al bany maria, en una ebullici贸 molt suau.
  4. Agafem el motlle amb les mans i el movem lentament cap avall, cap als laterals. Per escampar de manera uniforme tota la xocolata per la base, arribant fins als laterals del motlle. Creant una base en forma d’U amb diversos mm de gruix (que la capa no sigui massa fina o despr茅s se’t trencar脿 en desemmotllar). Tampoc et passis amb el gruix, necessitem deixar espai per a la crema, la galeta i la darrera capa de xocolata.
  5. Ara, ho fiquem a la nevera i prepararem la crema.

PREPARACI脫 DE LA CREMA

1. En un bol barregem 1/4 de bol de crema d’anacard, 3 cdes soperes de crema d’avellanes cruixent (important que tingui trossets), 4 cdes soperes de vainilla l铆quida i 2 cdes soperes de xarop. Pots afegir-ne m茅s si ho vols m茅s dol莽.

2. Barregem b茅 i afegim a poc a poc 1/4 de tassa de llet de soja. Afegiu-la lentament fins aconseguir la textura que veur脿s a la foto de baix. Cremosa, per貌 no gaire l铆quida. Que tingui prou cos per caure lentament de la cullera.

3. Passats 10 o 15 minuts, la xocolata ja haur脿 solidificat al motlle. Si veus que encara no est脿 del tot dur, deixa-ho reposar m茅s temps.

Ara, farcim amb crema les barretes. 脡s important que omplis b茅 per貌:

1. Col路loca la crema preferentment al centre, una boleta generosa de crema.
鉂楋笍 No t’excedeixis en quantitat de crema, recorda que hem de deixar espai per a la galeta i m茅s xocolata.

2. Deixa espai als laterals perqu猫 la xocolata que posis com a capa final, pugui baixar fins al fons del motlle i solidificar juntament amb la xocolata de la base. 脡s a dir, que la xocolata “escorri” per les parets del motlle.

3. Posada la crema: toca ficar les h貌sties. Tallarem les h貌sties en rectangles adaptats al gruix del nostre motlle, per貌 amb 2 o 3 mm de marge per cada costat. Recorda: 茅s important que deixis espai perqu猫 la xocolata que posarem a continuaci贸 pugui relliscar pels costats. Si no, se’t trencar脿 en desemmotllar.

4. Adaptem les h貌sties al motlle i ara, s铆, posem la darrera capa de xocolata. Assegureu-vos de ficar b茅 la xocolata pels buits laterals que hi ha entre l’h貌stia de xocolata i els laterals del motlle i que arribi fins al fons, “connectant” amb la xocolata que vam posar al principi.

5. Ara, ho fiquem al congelador uns 15 o 20 minuts, fins que la xocolata solidifiqui definitivament.
Passat aquest temps, retirem els motlles del congelador. Si 茅s un motlle com el meu, de pl脿stic r铆gid, nom茅s necessitar脿s “retor莽ar-lo” una mica (com quan desemmotlles gels dels motlles de la gelatera) perqu猫 les barretes saltin.

Has fet aquesta recepta? Si us plau deixa un comentari a sota, comparteix-la, o etiqueta’ns perqu猫 el puguem veure @_ thenutclub _@Soyvegana_Jenny

Barritas de chocolate rellenas de crema de anacardos pura | The Nut Club

Amb The Nut Club gaudeix sense culpa, productes 100% saludables, sense sucres, ni l脿ctics, ni olis de palma, nom茅s fruits secs de proximitat.聽

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Recepta de barretes de xocolata farcides amb crema d'anacards pura
Author Name
Publicado en
Abrir chat
1
驴Necesitas ayuda?
驴Tienes dudas? 馃 隆Te ayudamos! 馃槂
Horario de atenci贸n: de lunes a viernes de 9 a 13 y de 15 a 17:30